Profesjonelle håndlamper
med nødlysfunksjon

 

 

Gifas FlashLED

 

FlashLED IP65 håndlampe med 5x2,5 Watt PowerLED og ledelys funksjon. Ladestasjon for 230V AC eller 12V DC.
Levers komplett med kombinert veggbrakett og batterilader. Ved strømbrudd tennes lampen automatisk. Blink, morse og dimmefunksjon.
Opp til 7 timers brukstid.

 
 

Beghelli Scout håndlamper
med nødlys

Scout er en meget populær bærbar armatur i skikkelig industrikapsling og stor batterikapsitet. 10 watt og 3,5 watt halogen som lyskilde. Innebygget blink funksjon. 230 volt nettkabel er plassert i rom under armaturen. Leveres med skulder reim. Veggbrakett bestilles seperat.


DSC06273

 

 

Beghelli Faro Scout

Last ned mer informasjon:

  • FlashLED-brosjyre

  •  Teknisk datablad

  • Brukermanual


Ta kontakt med oss for pristilbud tlf 48105717

 

 


Beghelli nødlys

 

Service på nødlys og ledesystemer

Beghelli er en av markedslederne på salg av nødlys i Norge. Alle produkter er lagerført i Bergen. Vi foretar service og har reservebatterier til alle leverte typer. Vi kan også foreta lysberegning av bygg. Lysberegningsprogram lastes ned fra nett eller leveres på CD-rom.


 

Vi utfører service på nødlys og ledesystemer, såkalte LLL-systemer (Lavt Lokalisert Ledesystem). Dette krever en unik kompetanse og sertifisering som våre fagfolk besitter. En kort presentasjon finnes her.

Escape System AS forhandler nødlys og eksplosjonssikre armaturer (Ex). Samt elektriske heatere for EX-områder. Våre produkter er levert av Beghelli, Chalmit lightning og Eltron Chromalox, som er av de ledende produsenter i Europa. Chalmit lightning sine produkter blir i stor grad benyttet i den norske olje og gass industrien, og andre områder der en har krav til Ex-sertifisert belysning.

Eltron Chromalox

 

 

Eltron Chromalox er en del av Emerson Electric som er verdens største produsent av elektriske heatere og representert på de fleste felt i Nordsjøen.

 

 


__________________________________________________________________________________________
Disse sidene inneholder produktdatablad i pdf-format (Acrobat reader) og nettleseren må ha Acrobat plug-in for å lese disse. De fleste nettlesere har Acrobat reader, har du den ikke kan den lastes ned her.